در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام . من بیمه سلامت دارم و تکمیلی انفرادی
اگر بخواهم خودم را بیمه تامین اجتماعی مشاغل آزاد کنم بیمه سلامت من باطل میشود ؟
ایا در بیمه تامین اجتماعی امکان درخواست بیمه بازنشستگی بدون خدمات بخش درمان وجود داره که باعث بشه میزان واریزی حق بیمه هم کمتر بشه ؟
آیا با شرایط من که شغلم ازاد هست بیمه تامین اجتماعی بهتره یا خودم رو بیمه دیگه ای بکنم مثل بیمه عمر و آتیه و پس انداز شرکت های خصوصی ؟
ممنون
1 پاسخ
توسط (6,510 امتیاز)
سلام و درود

 بیمه سلامت برای افرادی هست ک هیچ پوشش درمانی ندارند و رایگان هست و اگر بیمه تامین اجتماعی انجام بدین داشتن همزمان دو دفترچه قانونی نیست و طبیعتا بیمه سلامت باطل میشه ولی یک راه حل بهتر هست ک هم دفترچه درمانیتون رایگان باشه هم هزینه اضافی برای پوشش درمانی پرداخت نکنید ضمن اینکه یک بازنشستگی خیلی خوب در آینده دریافت کنید ، بهترین اقدام همین انجام بیمه های زندگی (عمرو سرمایه گذاری، بازنشستگی ،عمر، آتیه) هست که البته همه این اسامی تو یک قرارداد هست و فقط به اسامی مختلف بیان میشه
ضمن اینکه حتی افرادی کارمند هستند و یا بیمه تامین اجتماعی رو هم دارند مجددا برای انجام بیمه زندگی مراجعه میکنند تا از خدماتش بهره مند شن و منع قانونی هم نداره، با داشتن ا ین بیمه نامه دیگر نگران تغییر شغل ، رد نکردن اقساط از جانب کارفرما و کم شدن حقوقتان در زمان بازنشستگی نخواهید بود و از تخفیف های سایر رشته های بیمه ای نیز برخوردار خواهید شد. در جلسه مشاوره جزییات کامل بیان میشود و تمام سوالات شما پاسخ داده میشود