در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام بعنوان سرپرست کارگاه مترو در شرکت آهاب مشغول کار بوده ام پس از خاتمه قراردادم با شرکت ، نامه عدم نیاز به من ابلاغ شد در حالیکه پروژه در حال انجام بوده و تا حداقل دو سال آینده نیز به اتمام نخواهد رسید برای بیمه بیکاری مدارک داده ام آیا مشکلی وجود دارد ؟
2 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

طبق توافق بین تامین اجتماعی و وزارت کار  بیمه بیکاری به کارهای که ماهیت مموقت دارد تعلق نمیگیرد ولو کار به اتمام نرسیده باشد وصرفا نیرو براساس اتمام قرارداد یا عدم نیاز از کار بیکارشده اشد و این دسته کارگران از بیمه بیکاری برخوردار نمیگردند