در بیمه بیکاری توسط (160 امتیاز)

سلام.سوال بسیارجالبی هست که بنده ازکارشناسان سایت میپرسم.طبق قوانین اداره کاربرای دریافت بیمه بیکاری کارگریاکارمندبایدنامه عدم نیازازطرف کارفرماوکپی قراردادکارروجزومدارک به اداره کاربده.

اگرکارفرماباکارگرلج کنه وبه هرطریقی و وضعیتی نامه عدم نیازوقرارداداخرسال یااصلاهیچ یک ازقراردادهارو نده اونوقت چطورمیشه ازبیمه بیکاری توسط اداره کاراستفاده کرد؟

1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام.
عدم ارائه مدارک و یا عدم همکاری کارفرما خللی در روند بررسی درخواست بیمه بیکاری شخص بیکار نخواهد داشت.
شخص بیکار می تواند از طریق هیات تشخیص علیه کارفرما اقانه دعوی نماید.
گر چه تشخیص علت اخراج در حوزه اختیارات کمیته دو نفره تشخیص بیکاری( موضوع تفاهم نامه مورخ ۱۳۷۴/۱۲/۱ بین وزارت رفاه و سازمان تامین اجتماعی) مرکب از نماینده تامین اجتماعی و اداره کار ، تعاون و رفاه اجتماعی می باشد.