در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام
اینجانب59 سال و 5ماه سن دارم و  22 سال سابقه بیمه دارم که 5 سال آخربصورت کارگری(اجباری) و 17 سال دیگر مشاغل آزاد بوده. در سن 58 سالگی از کار اخراج شده ام و 18 ماه بیمه بیکاری به من تعلق گرفته.
اکنون 7 ماه دیگر تا سن بازنشستگی (60 سال)باقی مانده آیا می توان در این 7 ماه از بیمه بیکاری استفاده کنم و بازنشسته شوم؟
با تشکر
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
باسلام

باتوجه به اینکه با مدت سابقه 5سال بیمه اجباری مدت 18 ماه بیمه بیکاری به شماتعلق گرفته دیگر امکان استفاده ازاین مزایا نمیباشد شما بعدازرسیدن به سن 60 درخواست بازنشستگی را به شعبه ارایه نمایید لازم به ذکر است با توجه با تکمیل نشدن سابقه 30سال و داشتن سابقه بیش از 20سال در صورت درخواست بازنشستگی در سن 60 سال به شما حقوق حداقل ولی کامل تعلق میگیرد