در سازمان تامین اجتماعی توسط (870 امتیاز)
سلام.من فامیلم در دفترچه تامین اجتماعی اشتباه درج شده چه جوری باید عوضش کنم کدوم قسمت باید برم.اصلا عوض می کنن؟؟؟؟
2 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
بله حتما باید این مغایرت برطرف بشه وگرنه اصلا این سابقه بیمه رو ازتون قبول نمیکنند

اول اسم و فامیل و کد ملیتون رو تو لیست شرکت چک کنید اگه درست بود با کارت ملی و شناسنامه برید واحد نامنویسی شعبه براتون درست میکنند اگه که لیست شرکت مشکل داره که اون باید برای ماههای بعد اصلاح کنید