در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
بنده سال 89 از بیمه سامان بیمه عمر خریدم که تا سال 92 اقساط رو پرداخت کردم و دیگه اقساط پرداخت نشده
آیا امکان از سرگیری بیمه نامه وجود داره؟
حتی اگه بیمه نامه توسط بیمه سامان باطل شده باشه
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام
درابتدا بخاطر خوش فکریتون و انتخاب بیمه عمر بهتون تبریک میگم و درادامه باید عرض کنم در بیمه های عمر یچیزی داریم بنام ذخیره ریاضی که تمام حق بیمه های شما پس از کسر هزینه های اداری در اونجا برای شما ذخیره میشه .
حالا اگه فرض کنیم شماماهانه پرداخت میکردید ،تا یکماه از تاریخ اخرین قسط پرداختی شما مهلت دارید که مبلغ رو واریز کنید و بعدازاون از ماه سوم ازذخیره ریاضی تون برداشت میکنن و به حساب تون اقساط رو پرداخت میکننو این کارو تا جایی انجام میدن که ذخیره تون به صفر میرسه . بعدازاون از بیمه مخفف استفاده میکنن.

پس نگران نباشید و در اولین فرصت به واحد صدور بیمه تون سربزنید و جدول این چهارسال رو که پرداخت نکردید دریافت کنید