در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (77,080 امتیاز)
با سلام خدمت کارشناسان محترم

آیا سوابق بیمه عمر هر شرکت رو‌میشه به شرکت دیگه ای انتقال داد؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

سوابق بیمه های عمر هیچ شرکتی رو نمیشه به شرکت دیگری منتقل نمود، زیرا که هر شرکتی پوشش های خاص خودش رو داره، ثانیا: حق بیمه اون پوشش ها بطور تعریف شده ای از افراد دریافت میشه.

مثلا بعضی شرکت ها مثل شرکت کارآفرین، حق بیمه پوشش های اضافی رو بصورت جداگانه از افراد دریافت می کنن، و بعضی شرکت ها مثل پاسارگاد، حق بیمه پوشش ها رو از حق بیمه اصلی برداشت میکنن و بابت اون پوشش های اضافه، حق بیمه اضافه دریافت نمیکنن.

پس ملاحظه می کنین، که شرایط شرکت ها با یکدیگه فرق میکنه و به همین خاطر، امکان انتقال سوابق بیمه های عمر شرکت ها به یکدیگر عملا غیر قابل انجام می باشد.