در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
من چهارتا بیمه نامه عمر از چهارتا شرکت دارم، سوال اول اینکه سقف تعهد سرمایه فوت دویست میلیون هست یا چهارصد؟
دوم اینکه منظور از سقف سرمایه فوت،مجموع سرمایه فوت چهارتا بیمه در سال اول هستش یا تا پایان بیمه عمر؟ چون هرسال سرمایه فوت هرکدام از بیمه نامه ها ده درصد افزایش براشون گذاشتم
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

متاسفانه اطلاعات شما خیلی ناقص هست،مع الوصف در جداول پیوست هر کدام از بیمه نامه های شما،سقف تعهدات آنها بصورت مکتوب وجود داره.

میتونین سقف غرامتهای فوت بهر علت(فوت بدلیل مرگ طبیعی) رو با هم جمع کنین تا مجموع تعهدات بیمه نامه هاتون مشخص بشه.

ضمنا بر همین اساس،سقف تعهدات فوت بعلت حادثه نیز در همان جداول نیز درج شده که باز هم شما میتونی جمع مبالغ فوق را جهت بدست آوردن میزان غرامت فوت بعلت حادثه نیز بدست آورید.

با توجه باینکه بنده نه از حق بیمه تون،نه از میزان سقف تعهدات بیمه نامه تون اطلاعی ندارم،نمیتونم جواب دقیقی به سوال تون بدم.

در صورت تمایل به دریافت اطلاعات بیشتر،لطفا عکس جداول بیمه نامه هاتون رو به شماره زیر تلگرام بفرمایین تا بتونم با توجه به آن جداول بهتر راهنمایی تون کنم.

با تجدید احترام