در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام

در بیمه ی عمر آیا میتوانم پسرم را که هنوز به سن قانونی نرسیده(سه ساله است) ذینفع خود قرار دهم؟
سوال دوم اینکه آیا میتوانم فقط خودم ذینفع شوهرم باشم یا اینکه حتما باید یکی از وراث قانونی، ذینفع او باشد؟
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
خواهر گرامی سلام،وقت بخیر.
شما از بستگان درجه یک خودتون شامل پدر،مادر،خواهر،برادر و فرزندتون میتونین همه و یا هر کسی رو که بخواین با هر میزان درصدی از غرامت بیمه عمر خودتون منتفع نموده و ذینفع بیمه نامه قرار بدین.
اگه فقط بخواین فرزند ۳ ساله تون رو بعنوان تنها  ذینفع بیمه تون معرفی کنین مشکلی نیست،فقط اگه تا قبل از به سن قانونی رسیدن گل پسرتون(۱۸ سالگی)،خدای ناکرده فوت کنین،غرامت های فوت شما،بهمراه اندوخته و سودهای مشارکت در منافع،تا سن ۱۸ سالگی نزد شرکت بیمه خواهد ماند و در آن موقع به وی پرداخت خواهد گردید.
در مورد سوال دوم تون باید عرض کنم که،شما میتونین به تنهایی ذینفع بیمه نامه همسرتون باشین،ولی بنا به مصلحت و احتیاط،پسرتون رو هم بعنوان ذینفع بیمه نامه پدرش بعد از خودتون قرار بدین.
موفق و موید باشین.