در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)

سلام

شرکتی دولتی زیر مجموعه سازمان دولتی، منحل و مراحل قانونی آن نیز طی شده است منتهی اعلام انحلال به تامین اجتماعی اعلام نشده، حال تامین اجتماعی بعد از چندین سال در جریان قرار گرفته است لازم بذکر است بر اساس کد کارگاهی سابق لیست بیمه ارسال و بیمه ها پرداخت شده است

  1.  نحوه برخورد سازمان تامین اجتماعی با محموعه حاضر که دیگر شرکت نیست
  2.  کارکنان شرکت سابق  چه وضعیتی پیدا می کنند
  3.  مشکلات عدم اعلام به سازمان تامین اجتماعی برای شرکت و سازمان مذکور چه خواهد بود
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
1.تا وقتی که شما برای پرسنل ترک کار یا خاتمه همکاری در لیست بیمه نزنید بیمه آنها رو بعنوان کارمند شما حساب میکنه و هرماه برای شما حق بیمه آنها رو بدهی به حساب می اورد .با ارائه مدارک انحلال شاید بتوانید این بدهی ها را صفر کنید اگر قطعی نشده باشند.