در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
با سلام.من تا پایان ابانماه در استراحت پزشکی به سر میبردم و اشتباها کارکرد من رو توی لیست شهریور رو 31 روز ارسال کردند.طی نامه ای این اشتباه به تامین اجتماعی اعلام شده اما متاسفانه میگن چون اسمت توی لیست بوده باید بری حقوقت رو از کارفرما بگیری.من چطور میتونم بیمه رو متقاعد کنم و حقوقم رو از بیمه بگیرم چون کارفرما به دلیلی استراحت پزشکی یک ریال هم به من نمی پردازه
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
با توجه به اینکه کارفرما مانع از پرداخت غرامت ایام بیماری به شما شده است و از طرفی کارکرد شما نیز در لیست بیمه بصورت کامل ارسال شده ، کارفرما مکلف به پرداخت حقوق ایام کارکرد می باشد.