در دیه و بیمه خودرو توسط
موتور سیکلتی به پدرم زده است. پدر دچار جراحات متعدد است و بعد از 7 ماه هنوز یکی از پاها در گچ است. همین پا پلاتین گذاشته اند.
ظاهرا موتور سوار در لحظه تصادف بیمه نداشته و فردای ان روز اقدام نموده است. سوال اینست که ایا بیمه متقبل می شود  ضارب اصلا نیامده و تعهدی را نپذیرفته است   هزینه ما تاکنون بالغ بر 50 میلیون تومان شده است. چه باید بکنیم؟
1 پاسخ
توسط (21,160 امتیاز)
باسلام

دوست عزیز از حادثه پیش امده ناراحت شدیم انشاله سلامتیشون رو هرچه زودتر بدست بیاورند.

ولی در مورد سوالتون خیر بیمه خسارت را پرداخت نمیکند چون در روز حادثه بیمه نداشته وشرکت بیمه تعهدی ندارد وشما میتوانید با شکایت از مقصر حادثه خسارت خود را دریافت کنید.