در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (109,410 امتیاز)
سلام

آیا خانم دارای بیمه تامین اجتماعی می تواند همسر خودش را تحت تکفل خودش بیاره ؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
باسلام

بله اما مشروط براینکه عدم اشتغال همسر و عدم وجود درآمد همسر توسط تامین اجتماعی محرز شود در واقع کفالت همسر به زن صورت میپذیرد و شوهر وفرزندان تحت تکفل همسر قرارمیگیرد به مجرد اشتغال شوهر این تکفل ملغی میشود البته صرفا از لحاظ برخورداری از مزایایی دفترچه بیمه