در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
باسلام.

من ۴۳سالمه. متاهل با دو فرزند. من مادرزادی مهره پنج کمر از پایین خوب پر نشده.ودردزیادچه  موقع کار وحتی درزمان استراحت.واستفاده از بعضی مواد غذایی که درد کمر رازیاد میکند.

مثل موادی که خواص سردی دارند.بعد در اثر ضربه من بیضه راستم را چند سالی عمل کرده ام و برداشته شده. و حدود ۴سال هم بیماری اعصاب همان وسواس فکری دارم.

ونزد روانپزشک رفتم ودارو مصرف میکنم.وحتی برای کمردردم نزد دکتر رفتم.من را از کار سنگین منع کرده.وکارسبکی هم در این سن وسال گیرم نمی ایدوبا این شرایط بیماری بدنم. و حتی گوش چپم پرده ان پاره شده و صدا بلند اذیتم میکند.چشم هایم هم ضعیف است وعینک استفاده می کنم.وماهی حدود چندبار سردرد  میگرن وهم ناشی از معده درد چند سالی دارم.

ایا با این شرایط بیمه بیکاری به من تعلق میگیره.باتشکر نجفی
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

بیمه بیکاری و برقراری آن تابع شرایط خاص خود میباشد به صرف بیماری نمیتوان خواستار برقراری بیمه بیکاری گردید موارد مورد اشاره از طریق تاییدیه کمیسیون پزشکی و درصورت تایید باعث برقراری مستمری از کار افتادگی میگردد