در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

من یک ماه پیش با خودرو به یک موتور برخورد کردم و مقصر حادثه شناخته شدم. در موقعیت تصادف با حضور افسر کروکی ، مصالحه کردیم و قرار شد خسارتش را شخصا بدهم اما 4 روز بعد شکایت کرد. پای موتور سوار ترک برداشته و ادعای دیه کرد. مراحل قانونی طی شده و پرونده نزد دادگاه است و منتظر احضاریه هستیم اما یک کارگزار بیمه به ما گفت که اگر در بیمه تشکیل پرونده ندهید می تواند هنگام صدور رای دادگاه از پرداخت دیه امتناع کند. آیا چنین امری ممکن است؟

گفتند باید کپی کروکی را به شرکت بیمه ببرید و تشکیل پرونده دهید در غیر این صورت در هنگام صدور رای دادگاه شرکت بیمه خسارت نخواهد پرداخت.

با تشکر
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام
خیر. این مطلب صحیح نیست ، بیمه خسارت وارده رو به شما پراخت میکنه