در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (110 امتیاز)
در شركتي به مدت چهار سال موتور سوار بودم بيمه رد نكردند بعد از ان استخدام شدم امكان واريز بيمه وجود دارد
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه هنوز در آن شرکت مشغول بکار می باشید و کارفرما برای شما بیمه رد نکرده باشد میتوانید در صورت رضایت شرکت ، فرم ادعای سابقه از تامین اجتماعی شعبه مربوطه گرفته و نسبت به واریز حق بیمه توسط کارفرما برای زمانیکه برای شما بیمه رد نشده باشد اقدام کنید و می بایست مدارک لازم را به همراه داشته باشید اعم از حکم کارگزینی ، فیش حقوقی و فیش واریز حقوق و در صورتیکه کارفرما رضایت نداشته باشد میتوانید با مراجعه به اداره کار محل مربوطه نسبت به ثبت دادخواست و الزام کارفرما مبنی بر واریز حق بیمه معوقه به استناد ماده 148 قانون کار اقدام نمائید.