در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (190 امتیاز)
در روزی به یک نمایندگی مراجعه شده و فرم پیشنهاد پر شده و نمایندگی تقاضای مبلع یکساله رو یکجا نمود و از طرف بیمه گذار واریز انجام شده و فردای ان روز بیمه گذار پشیمان شد و تقاضای کنسل شدن روند بیمه عمر مان را نمود از انجایی که هنوز بیمه نامه ای صادر نگشته و در عرض 24 ساعت فرد تقاضای کنسلی نموده و هیچکونه معاینه ای هم صورت نگرفته نمایندگی اعلام کرده چند روز باید صبرکنید تا پول  واریزی به حساب شما برگشت داده شود  ایا این قانونی است؟

برای پس گیری پول به کجا باید مراجعه کرد وقتی پول را یکجا بدون ثبت بیمه نامه گرفتند چطور در عرض کمتر از 24 ساعت گفتند امکان واریز و برگشت پول را نداریم چون کنسل کردید وقتی هنوز بیمه نامه هم صادر نگشته و هیچ کاری صورت نگرفته ..به کجا باید شکایت کرد
3 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

معمولا از زمان ثبت نام بیمه های عمر تا یکماه بعد از صدور(بشرطی که از صدور بیمه نامه بیش از یکماه نگذشته باشه)،شرکتهای بیمه موظف به بازپس دادن حق بیمه دریافتی دریافتی به متقاضی هستند،اگر بیمه نامه صادر شده باشد با کسر کارمزد صدور (بین ۳ تا۵ هزار تومان)و در غیر اینصورت بدون کسر هیچگونه وجهی باید نسبت به عودت حق بیمه دریافتی اقدام نمایند.

میتونین نسبت به مراجعه به شعبه ناظر آن نمایندگی و یا بازرسی بیمه ایران تماس و مراحل آن را توضیح داده و سپس نسبت به بازپس گیری وجه خود اقدام نمایید.