در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام خدمت شما دوستان. بنده در تاریخ ۹۶/۸/۲۹ تصادف جرحی داشتم که در دادسرا و بیمه مقصر، پرونده تشکیل دادم و خسارت ماشین را دریافت کردم ولی دیه خودم مونده تا پزشکی قانونی نظریه نهایی شوبده.

خواستم بدونم بعداز نظر نهایی پزشک قانونی کار بنده تمام است و میتونم دیه ام را دریافت کنم یا نه؟(( البته با توجه به این که در دادسرا یکبار پیش دادیار رفتم)) بازهم باید پیش قاضی برم تا رأی نهایی هم صادر بشه؟؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام
ارزوی بهبود و سلامت برای شما دارم

پزشکی قانونی طول درماپ میده . بعد دوباره تشریف میززید پ.ق. اگرـنیادز به معاینه مجدد نباشه نامت میزنه به دادگاه و نعیین درصد دیه میکنه.

بعدقاضی درصدها رو تایید و رای صادر میکنه و ابلاغ به شماوشرکت بیمه میشه. تا ۲۰روز مهلت اعتراض دارین .اگر اعتراض نکنین ، رای قطعی صادر و به اجرای احکام ابلاغ میشه . اجرا ی احکامم رای رو اجرا میکته و نامه پرداخت رو به بیمه میده

باستناد ماده ۲۵قانون بیمه ۹۵ سرکت بیمه باید تا۲۰روز پس از ابلاغ رای توسط اجرای احکام دیه شما رو پرداخت کنه .

همین پروسه که عرض کردم در تهران حدود ۸ماه طول مبکشه