در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
با سلام و احترام
خانمی هستم که از سال ۸۵ تا ۹۰ در شرکتی کار کردم که برایم حق بیمه رد نکرده اند اکنون میشود آنها را پرداخت کنند تا سوابقم کامل شود ؟ آیا کارفرما برای رد نکردن لیست بیمه جریمه می شود؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ
مطابق ماده ۱۴۸ قانون کار کارفرما موظف است کارگر خود را بیمه نماید. فلذا شما میتوانید در اداره کار ذیربط طرح دعوی و ثبت دادخواست نمایید. لازم است مدارکی نظیر قرارداد کار٬ فیش حقوقی یا پرینت بانکی جهت اثبات ادعای خود مبنی بر مدت کارکرد و رابطه کارگری تان با کارفرما ارائه دهید.
در صورت اثبات ادعا، کارفرما بابت هرسال عدم ارسال لیست برای شما جریمه خواهد شد.