در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
با سلام و درود فراوان از راهنمایهایتان
به دلیل مشکلات مالی نبودنم دسرسی به نداشتنم به محیط ادرجات همسرم نزدیک ده روز دیگه تقریبا باید زایمان کنه لطفا به دلیل مشکل شدید مالی لطفا راهنمایم کنید بیمه سلامت یا .... می تونم بکنم و کدام بیمارستان اورژانسی چون پرونده تشکیل ندادم قبولش می کنه با درود به شرررف پاکتان ممنون پیشا پیش از جوابتون
ممنون میشم بگید چه بیمه ایی بکنم که هم پذیرشش  اورژانسیه مشکل نخورم قبول کنن هم این که کل هزینه بیمارستانو تحت پوشش بیمه قرار بگیره
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

متاسفم از بابت شرایطی که براتون پیش آمده و امیدوارم که قدم فرزندتون پر از برکت براتون باشه و بهمراه خودش روزی شو براتون بارمغان بیاره.

در حال حاضر تنها گزینه برای شما،فقط بیمه سلامت هست.

میتونین با مراجعه به نزدیک ترین دفتر پیشخوان محل تون و با ارایه عکس، شناسنامه و کارت ملی خودتون و همسر محترم تون نسبت به دریافت دفترچه درمان اقدامات لازم رو انجام بدین.

ضمنا در جریان باشین که فقط و فقط،بیمارستانهای دولتی در این زمینه به شما خدمت خواهند داد و در مجموع از کل مبلغ هزینه تون تا ۹۰٪ رو بیمه سلامت متقبل خواهد شد و ۱۰٪ رو شما بعوان فرانشیز باید پرداخت نمایی.

با تجدید احترام