در دیه و بیمه خودرو توسط
برادرم پارسال در تصادف فوت شده وطبق حكم دادگاه 50% مقصر شده ولي بيمه ادعا ميكنه چون برادرم گواهينامه  ب1داشته ودر آٌژانس مشغول كار بوده غرامت فوت پرداخت نميگردد  لطفاراهنمايي كنيد
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

ضمن عرض تسلیت باید عرض کنم که 50% دیه ایشان از محل بیمه نامه طرف مقابل بدون هیچ قید و شرطی قابل پرداخت است

و برای 50% بقیه میتوانید به صندوق خسارت بدنی بیمه مرکزی مراجعه فرمایید

برای اعتراض به شرکت بیمه هم میتوانید به بیمه مرکزی مراجعه فرمایید