در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (-1,060 امتیاز)
سلام برای تامین آتیه فرزندان کدام بهتر است بیمه تحصیل فرزندان بیمه ملت یا بیمه عمر و سرمایه گذاری
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

از اینکه هم اکنون بفکر آینده فرزند عزیزتون هستین صمیمانه خدمت تون تبریک عرض میکنم و آینده ای درخشان رو براشون آرزو میکنم.

هر دونوع بیمه ای که نام بردین بیمه های خوبی هستند،اما بجز بخش پس اندازی بیمه نامه،پوششهای بیمه ای ایشون هم باید مدنظرتون باشه،چون به اعتقاد بنده و در شرایط مساوی،حق تقدم با بیمه ای هست که امتیازات و آپشن های بیشتری رو در اختیارتون قرار میده.

شما بفرض میخوای که ماهی یا سالی یه مبلغی رو برای ایشون بیمه نامه ثبت نام کنی،اما اگه اطلاع داشته باشی که فلان شرکت بیمه با همون شرایط آفرهای بیشتری رو در اختیارتون قرار میده،آیا با همون شرکت بیمه قرارداد خودت رو منعقد نمیکنی؟؟

در حال حاضر و از نظر پوششی و آفرهای بیمه ای،بیمه پاسارگاد بهترین،کامل ترین و بیشترین امتیازات رو در اختیار بیمه شدگانش قرار میده که از جمله:

۱-هزینه های پزشکی در اثر حادثه.

۲-غرامت نقص عضو.

۳-غرامت امراض خاص(۵بار_بجای یکبار) در طول مدت بیمه نامه.

۴-بیمه درمان تکمیلی رایگان(در بخش جراحی و بستری) تا سقف ۱۰ میلیون تومان.

۵-بیمه آتش سوزی منزل مسکونی تا ۵۰۰ میلیون تومان.

۶-تخفیف تمدید یا صدور بیمه های بدنه اتومبیل و .....

بیمه نامه فرزند عزیزتون فقط به ادامه تحصیل در دانشگاه یا غیره ختم نمیشه و آینده فرزندتون هم از الآن و با آینده نگری الآن شما رقم می خوره.

پس بهترین بیمه نامه موجود رو براش ثبت نام کنین که در آینده بهتر و راحت تر از مزایای اون بهره مند بشین.