در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
بنده 30سال دارم و در سال 87 معافیت پزشکی اعصاب و روان گرفتم وقبلا زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی پدرم بودم و الان نیستم و پدرم بازنشسته شده و بنده به خاطر بیماری افسردگی و اعصاب و روان  توان کار کردن را ندارم نمیتوانم کار کنم و خرج خود را در بیاورم و پدرم و مادرم از هم جدا شدن و من با پدرم زندگی میکنم ایا میتوانم بیمه از کار افتادگی بگیرم با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام اگر کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی شما را از کارافتاده کلی تلقی کنند میتوانید بعد از پدر از حقوق ایشان بهره مند شوید