در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
پرداخت غیر واقع حق بیمه برای شخص که به در کارگاه فعالیت نداشته ولی برای وی سابقه رد شده را چگونه میتوان اثبات کرد؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
با سلام

اولا ارسال لیست بیمه برای افرادی که در کارگاه مشغول به کار نیستند بنا به هردلیلی حتی از سر لطف و محبت و دلسوزی تخلف محسوب می شود و تبعات سنگینی به دنبال دارد.

اما در صورتی که برای شخصی که کارگر شما نبوده بیمه رد کرده اید باید بدانید اثبات رابطه مزدی طبق آیین دادرسی کار به عهده کارگر است و ایشان باید ثابت کند از شما مزد گرفته و حال مطالباتی دارد.

در برخی از ادارات کار ارسال لیست بیمه به تنهایی خودش سند محسوب می شود. در این خصوص تشتت آرا وجود داشته و وحدت رویه ای موجود نیست.