در جریمه و بدهی بیمه توسط (100 امتیاز)
من از کارفرما به اداره کار شکایت کردم و طلب هشت سال حق بیمه کردم کا ایشان سه سال مرا بیمه کرده بود و رای اداره کار برای من پنج سال حق بیمه انخاذ کرد حالا تامین اجتماعی برای او پنجاه ملیون حق بیمه بریده و من تا فهمیدم میخواهم رضایت بدم یا هر کاری انجام دهم که این بنده خدا این پولو نده چون من به صورت سوری این شکایت انجام دادم و حالا پشیمونم چون خدایی انقدر پیش او کار نکردم یه راهی به من بگید چون خدایی خودم دروغ گفتم و خدا را خوش نمیاد که اون پرداخت کنه خودمم ندارم به صورت حتی اقصاد پرداخت کنم
1 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
سلام

شما رفتید شکایت کردید مدارک ارایه دادید اداره کار حکم داده حالا چجوری میخواید جلوشو بگیرید؟؟؟

رای اداره کار تا سه ماه در دیوان عدالت اداری قابل اعتراضه

کارفرما اعتراض بزنه روی رای اداره کار در دیوان عدالت اداری اگه هنوز مهلت داره وگرنه کار دیگه ای نمیشه کرد