در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
درود بر شما،

به نظر این سوال تکراری است اما چون بنده جواب دقیقی پیدا نکردم دوباره مطرح کردم. برخی از عزیزان در جواب نوشته اند فرق خاصی وجود ندارد!

1- بنده چند سال در شرکتی کار کردم که مرا بیمه کرده بود. ولی در حال حاضر به دلیل ترک آن شرکت بیمه ام قطع شده است و جهت امرار معاش کارهای پاره وقت (شخصی) انجام می دهم. حال باید برای خود بیمه خویش فرما اختیار کنم یا بیمه اختیاری؟ مگر می شود تفاوتی وجود نداشته باشد؟ اگر تفاوتی وجود ندارد پس چرا دو عنوان وجود دارد؟

2- لطفا در صورت امکان هزینه بیمه خویش فرما و اختیاری را هم مرقوم فرمایید.

3- آیا در صورت داشتن بیمه خویش فرما و یا بیمه اختیاری می توان سوابق قبلی را ضمیمه این بیمه ها کرد؟

4- مدارک لازم جهت بیمه را هم بفرمایید لطفا

با سپاس
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام،
هرگونه بیمه ای که خود شخص پرداخت می کند نام خویش فرما می گویند که به دو صورت زیر  تقسیم می شوند:
1) بیمه مشاغل آزاد (18%) مبلغ 146000 تومان
2) بیمه اختیاری 26% مبلغ 218000 تومان
تفاوت دو پوشش فوق : در بیمه اختیاری دلیل اضافه پرداخت داشتن پوشش های پروتز و اروتز می باشد.

پروتز و اروتز به وسایلی مانند عینک طبی، دست و پای مصنوعی و سمعک گفته می شود که برای جبران نقص عضو یا تقویت یکی از حواس به کار می روند.

اطلاعات بیشتر در:

تفاوت بیمه اختیاری با بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اجباری