در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
سلام.پرستار رسمی شاغل در بیمارستان دولتی هستم.طبق نظر کمسیون تامین اجتماعی ازکارافتادگی کلی بالای ۶۶ درصد بغلت بیماری مشمول شده ام. سابقه ۱۴سال پرداخت حق بیمه در شغل پرستاری در بیمارستان دارم که جز شناخته شده کار در مشاغل سخت و نامتعارف است.

با این سنوات آیا میتوانم از ۱.۵برابر سنوات طبق قانون مشاغل سحت استفاده کنم
ممنون
1 پاسخ
توسط (13,140 امتیاز)
با سلام تنها می توانید از یکی از مزایای سنوات ارفاقی استفاده کنید و در صورتی که از کار افتاده باشید امکان استفاده از مشاغل سخت و زیان آور برای شما وجود ندارد