در بیمه بیکاری توسط
سلام بنده از خرداد۱۳۹۴تا اخر فروردین۹۵در شرکتی مشاور که دفتر مرکزی ان در تهران است کار میکردم,ولی محل کارم در پروژه سد سازی در کرمانشاه بود,پروژه بخاطر بی پولی پیمانکار تعطیل شد ,برای گرفتن بیمه بیکاری باید چه مراحلی را انجام دهم,لطفا مرحله به مرحله توضیح دهید,در ضمن بنده متاهل هستم و نزدیک۱۰سال سابقه بیمه دارم,لطفا راهنمایی بفرمیید,با سپاس فراوان
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام

زمان گزارش بیکاری غیر ارادی برای مقرری بیمه بیکاری

بیمه شده ای که کار خود را بصورت غیر ارادی از دست می دهد، برای دریافت مقرری بیمه بیکاری، باید حداکثر ظرف مدت ۳۰ روز از تاریخ بیکاری، موضوع را به واحدهای اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی اطلاع دهد و آمادگی خود را برای اشتغال به کار تخصصی خود و یا کار مشابه آن اعلام کند.

مقرری بیمه بیکاری بیمه شدگان واجد شرایط از روز اول شروع بیکاری آنان محاسبه و پرداخت می شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر میتونید به مقاله زیر رجوع نمایید: