در سایر توسط
سابقه بعنوانه گار فرما مشاهده کنم
2 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام.

برای مشاهده سابقه بیمه تون می تونید راهنمای مشاهده سابقه بیمه تامین اجتماعی که در سمت چپ، قسمت خاکستری رنگ اومده رو مطالعه کنید.

توجه: در صورتی که از دستگاه تلفن همراه و یا اپلیکیشن موبایل مرجع سوالات بیمه استفاده می کنید، می تونید فلش بنفش در قسمت پایین سمت راست رو بزنید تا قسمت خاکستری رنگ باز بشه.

همچنین، سوالات مطرح شده در حوزه تامین اجتماعی رو می تونید در دسته بندی تامین اجتماعی مطالعه کنید. (اینجا کلیک کنید)