در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
با سلام بنده سال قبل هزینه جراحی خود را از دو بیمه تکمیلی که داشتم به طور همزمان دریافت کردم ایا این کار اشکال شرعی دارد و پولی که گرفته ام حرام است؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

اصولا وقتی شما بیمه نامه خریداری میکنی،حق استفاده و بهره برداری از آن را نیز خواهی داشت،زیرا که در قبال آن حق بیمه پرداخت نمودی.

اصل نیز بر این است که اگر جبران غرامت در بیمه پایه و تکمیلی اول کمتر از مبلغ کل خسارت شما باشه،این امکان رو داری که با تحوبل مدارک و اثبات آن،از بیمه دومت  هم خسارت دریافت کنی.

پس هیچ اشکالی از نظر قانونی،عرفی و شرعی وجود نداره.

قانون بیمه به صراحت می گوید که مجموع دریافتی خسارات شما از شرکت های بیمه نبایست از کل خسارت وارده به شما بیشتر باشه،یعنی اگر که مثلا عمل جراحی شما ۴۰ میلیون تومان بشه و مجموع غرامتهایی هم که از بیمه پایه و هر دو بیمه تکمیلی تون دریافت کردین هم باندازه همان ۴۰ میلیون باشع(البته بعلاوه فرانشیزهای متعلقه)،پس هیچ مشکلی از این بابت وجود نداشته و نخواهد داشت.