در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
سلام میخواستم بدونم من دوجا بیمه تکمیلی پرداخت میکنم ایا میتوانم غرامت داده شده راهم دوتا دریافت کنم د در ضمن در دوشرکت مختلف میباشند
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

پاسخ سوال شما مثبت می باشد.

لطفا از هر کدام از بیمه های تکمیلی شما که پوشش بیشتری دارد،اقدام به دریافت خسارت نموده،سپس با در دست داشتن مدارک دریافتی خسارت بیمه تکمیلی اول به شرکت دوم مراجعه و برای دریافت الباقی خسارت اقدام نمایین.