در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

نیرویی که با یک شرکت برای انجام یک کار مشخص قرارداد بسته آیا شامل حق بیمه می شود؟

مثال: یک شرکت نرم افزاری با من قرارداد ببندد که برای آنها تعدادی برنامه بنویسم و به از ای هر برنامه، دستمزد دریافت کنم. با توجه به اینکه در استخدام این شرکت نیستم و بعد از انجام این مسئولیت مشخص همکاری من با این شرکت تمام می‌شود آیا باید برایم بیمه رد شود؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
قراردادهای پیمانکاری با قراردادهای کارمعین تفاوت هایی دارد که در ادامه برخی از آنها توضیح داده می شود:

1- پیمانکار اجباری برای ساعت موظفی بابت حضور و ورود و خروج در شرکت از سوی کارفرما ندارد

2- پیمانکار رابطه دستوری با کارفرما ندارد

3- پیمانکار با ابزار و وسایل خود کار محوله را به انجام می رساند.

 اما در قرارداد کار معین که نوعی از قراردادهای مشمول قانون کار است کارگر با کارفرما رابطه دستوری دارد ماهانه و برای مدت مشخصی مزد معینی دریافت می کند و در نتیجه چنانکه رابطه مزدی ثابت شود کارگر مشمول کلیه مزایای مندرج در قانون کار از جمله حق بیمه خواهد شد.