در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام،من سابقه 41 ماه بیمه در سرکت سد سازی را دارم اما حدود 10 روزه که من را بدلیل پایان کار تعدیل کرده اند در حالی که حدودا 3 ماه کار مونده،سوالم اینه که شامل بیمه بیکاری میشم ؟در ضمن من مسول خدمات بودم و تا پایان کار باید سر کار بودم
2 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام چنانچه از حقوق ومزایای شما3%بیمه بیکاری کسر شده میتوانید از تاریخ حداکثر یکماه پس از تاریخ بیکاری به اداره کار مراجعه واقامه دعوی نمایید