در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
ایاکسانیکه با10 سال سابقه بیمه تامین اجتمایی.(تاکسیرانی)بازنشسته میشوند علاوه بر حقوقی که دریافت میکنند مزایای دیگر مثل سبد کالا...بن خرید......وغیره دارند

مزایایی که دیگر بازنشستگان تامیین اجتمایی دارند ودریافت میکنند...ایا این مزایا برای بازنشستگانی که بعد از 10سال بازنشسته میشوند (رانندگان تاکسی)انها هم ازاین مزایا برخوردار میشوند
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
ضمن عرض سلام بلی تمام بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی از مزایای بن و سبد کالا برخوردار هستند و در فواصل و مناسبتهای گوناگون که فقط از طریق خود سازمان اطلاع رسانی میشود ،در اختیار بازنشستگان عزیز قرار میگیرد

و اما پیشنهاد مستر بیمه

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید