در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
من شیش ساله که بیماری ms دارم و تحت پوشش بیمه پدرم هستم که تامین اجتماعی  هست و الان داروهامو از بیمه تامین اجتماعی میگیرم
خودم هم ده ماه سابقه بیمه تامین اجتماعی رو دارم الان میخام بیمه عمر پاسارگاد کنم خودمو ایا میشه؟
میخاستم ببینم بیمه عمر مثل بیمه تامین اجتماعی دفترچه داره ؟که من بتونم ماهانه داروهامو بگیرم؟
چون داروهام بدون بیمه ماهی یک میلیون  و هفتصد هست ولی با بیمه تامین اجتماعی رایگان میشه
الان بیمه عمر به درد من میخوره؟یا نه ؟چون من زیاد دکتر میرم برام مهمه بیمه ایی باشم که هزینه هامو کمتر کنه
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم سلام،وقت بخیر.

اصولا فلسفه بیمه های عمر و درمان از یکدیگر جدا هستند و هر یک پوششی جداگانه را به افراد میدهند که از بیمه یا جای دیگری نمیتوانید آن خدمات یا خسارات را دریافت نمایید.

شما باید پوششهای درمانی خودتون رو از بیمه های پایه موجود در سطح کشور(مثل تامین اجتماعی،بیمه سلامت،دفترچه های ارتش و یا بانکها_متناسب با نوعی که براتون مقدور هست) دریافت کنین،یا از بیمه های درمان تکمیلی استفاده کنین.

درباره بیمه عمر پاسارگاد عرض کنم خدمت تون که پوششهای بیمه عمر بهمراه بخش پس اندازی(قلک بیمه نامه)،به هیچ عنوان دارو،ویزیت و آزمایش رو پوشش نمیده و شامل غرامت نقص عضو،هزینه های پزشکی بر اثر حادثه،امراض خاص،ازکارافتادگی و غرامت مربوط به آن،آتش سوزی منزل مسکونی و نیز پوشش جراحی و بستری(از محل اندوخته_قلک بیمه نامه) تا سقف ۱۰ میلیون تومان میباشد.

پس برای درمان تون به بیمه تکمیلی نیاز دارین و بیمه عمر داشتن پوششهایی متفاوت با سایر بیمه ها و قلکی منحصر بفرد هست.