در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام
پدر من شصت سال سن دارد
و سابقه ی بیمه ی او کمتر از ده سال است
میخواهد خودش اختیاری بیمه شود تا بعد از هرچندسال که توان کار دارد بازنشسته شود
ایا امکان این هست که علیرغم سن ۶۰ سال خودش بیمه شود؟؟؟
1 پاسخ
توسط (38,010 امتیاز)
کسانی می‌توانند بیمه اختیاری شوند که دارای شرایط زیر باشند :
داشتن حداقل ۳۰ روز سابقه پرداخت حق بیمه
داشتن حداکثر ٥٠ سال سن (مرد و زن)
در صورتی که سن متقاضی در زمان تقاضا بیش از ۵۵ سال باشد باید،معادل مدت مازاد سنی،سابقه حق بیمه را بپردازد.
برای مثال،اگر متقاضی بیمه اختیاری ۵۷ساله باشد باید هنگام درخواست دو سال سابقه پرداخت حق بیمه را بپردازد و اگر ۶۰ساله باشد داشتن پنج سال سابقه الزامی است.
متقاضیانی که بیش از ده سال سابقه پرداخت حق بیمه را داشته باشند از شرط سنی معاف‌اند و با هر سنی می‌توانند بیمه شوند.
چنانچه بیمه‌شده‌ای یکبار با سازمان قرارداد بیمه اختیاری منعقد کرده باشد تا سه‌بار حق انعقاد قرارداد بیمه اختیاری را بدون شرط سنی خواهد داشت.