در جریمه و بدهی بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام. حدود 60 ماه کار کرده ام و بیمه نیستم ولی مدارک سابقه کارم را دارم. حقوق فعلی ام 9.000.000 ریال است

ممنون میشوم محاسبه فرمایید مبلغ بدهی بیمه و جریمه ام. باتشکر
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با سلام

بدهی و جرایم توسط تامین اجتماعی پس از محرز شدن سابقه صورت میپذیرد

نوع محاسبه بسته به نوع مشخص شدن سابقه میباشد

یعنی اگر از طریق بازرسی مدت سوابق شما محرز شود باهمان ضریب 30درصد محاسبه و به نسبت مدت کارکرد ضرب میگردداما اگرازطریق رای اداره کار مدت محرز شود ضریب 30درصد باجریمه دوبرابر ملاک محاسبه برای ماه محاسبه و در مدت کل سابقه صادره ضرب خواهد گردید