در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام.
من 3 سال سابقه بیمه روستایی دارم.
اگر  بیمه اجباری تامین اجتماعی شوم و سوابقم را از بیمه روستایی به بیمه تامین اجتماعی انتقال بدهم
آیا با داشتن 2 فرزند به من حق اولاد تعلق میگیرد یا خیر؟ لطفا توضیح دهید.(قبلا هیچ سابقه ای در تامین اجتماعی ندارم).
متشکرم.
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

سلام

خیر تعلق نمیگیرد، مطابق با ماده 86 قانون تامین اجتماعی ، کمک هزینه اولاد به بیمه شده ای پرداخت می شود که حداقل سابقه پرداخت حق بیمه هفتصد و بیست روز کار را داشته باشد.