در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام من در برج 5 نودوشش تصادف کردم و با نراجعه به پزشکی قانونی 4.5 درصد دیه برام در نظر گرفتند که پس از مراجعه به بیمه با توجه به این که راننده مقصر بودم و همچنین به من اعلام کردند که این قانون برای بیمه هایی است که از 23مرداد 96 بیمه شده باشند قابل اجراست وپزشک معتمد بیمه برای من 1 درصد خسارت تعیین کردند ایا به من  همین 1 درصد را تعلق میگیرد یا 4.5 درصد؟
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام
ارزوی سلامتی برای شماsamo91 عزیزدارم

شما مستحق دریافت ۴ونیم درصد دیه کامله هستید و برای رسیدن به حقتون باید از طریق قانونی وارد عمل‌بشید