در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
سلام من درارتش خدمت میکنم از بالای داربست افتادم پاین و منیسک زانوم‌با ساق پام اسیب دیده که عمل جراحی کردم‌الان هم ۴ماه تو استراحتم غرامت منیسک زانو و ابسه ساق پام چقدر هستش ساق پامو سوراخ کردن ابسه رو بیرون کشیدن و تراش دادن دکتر جراح خم‌زمیگه تا دوسال طول میکشه استوخان پر بشه ممنون‌میشم راهنمایی کنید پرونده هم دارم برای بیمه صبا و کوثر
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سربازان جزء نیروهای مسلح به حساب می آیند و مسولیت پرداخت غرامت نقص عضو و از کار افتادگی شان بر عهده ارگان مربوطه است.

ممکن است (شاید هم قطعا ) نیروهای مسلح، مسولیت خود را نزد یک شرکت بیمه، بیمه کرده باشند. از این جهت ابتدا درخواست خود را به واحد اداری ارگان مربوطه بدهید تا مدارک را برای واحد اصلی یا شرکت بیمه گر ارسال کنند و پرونده شما به جریان بیافتد.

در نهایت اگر غرامتی پرداخت نشد (چه از طرف بیمه گر چه از طرف ارگان نظامی ) می توانید حقوق خود را با تنظیم دادخواست به دادسرای نظامی و انتظامی، مطالبه نمایید.