در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید خدمت شما
میخواستم بدونم چرا پرداخت حق بیمه عمر به صورت سالانه بهتر از پرداخت ماهانه میباشد?
با تشکر از شما
3 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

روش پرداخت حق بیمه معمولا در پوششها تاثیر چندانی نداره،چه ماهانه پرداخت کنین و چه سالانه،پوششها شامل دریافت غرامت میشه.

اما بعلت اینکه به قسمتی از حق بیمه شما سود تعلق میگیره،این سود مستقیما به روش پرداخت شما بستگی داره.

مثلا اگر شما بیمه نامه ای بمبلغ ۱،۰۰۰،۰۰۰﷼ ثبت نام کنی،سودی که به پرداخت ماهانه شما تعلق میگیره،کمتر از زمانی هست که شما یکجا ۱۲،۰۰۰،۰۰۰﷼ بحساب شرکت بیمه واریز مینمایی.

بنابراین این سود امکان دریافت وام،و در پایان بیمه نامه امکان دریافت یکجای مبلغی بزرگ رو به شما میده.

پس روش پرداخت سالانه از نظر دریافت تسهیلات مالی،و میزان اندوخته(پس انداز) بیمه نامه برای شما مثمر ثمر خواهد بود.