در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام. من بیمه مشاغل ازاد بودم به علت اشتغال رفتم شعبه ختم قرارداد بعلت اشتغال زدم بعد دو روز  پشیمون شدم هنوزم در شعبه جدید ثبت نام نکردم آیا میتونم دوباره بیمه مشاغل ازاد و برقرار کنم یا باید قراردداد جدید ببندم چون دو روز از ختمش گذشته؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با سلام

در صورت اتمام قرارداد قبلی و عدم تمدید قرارداد جدید باید برای درخواست خود مجددا درخواست به شعبه ارایه و درخواست قرارداد جدید را ارایه نمایید