در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
گرفتن امضا کارفرما از کارگر یا کارمند ،اینکه تمام تعهدات بیمه اعم از قبیل بن ،خواروبار حق عائله مندی را می دهند ولی هیچ یک را نمیدهند، ایا امکان شکایت و اثبات ان وجود دارد زیرا در صورت عدم امضا امکان ادامه همکاری با شرکت وجود نخواهد داشت، و ایا می شود تمام این حق را در این چند سال گرفت و همچنین مبلغ واریزی در حساب از سمت شرکت با مبلغی که در بیمه رد می شود که به عنوان سابقه بیمه می باشد مغایرت دارد ایا می شود این ها را اثبات و تمام حق و حقوق این سالها را از کارفرما گرفت.
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
معمولا هیئت های حل اختلاف اداره کار در صورت ارائه رسید تسویه از سوی کارفرما ، آن را معتبر دانسته و رد دادخواست را اعلام می کنند. مگر در موارد خاص به از سوی کارگر ادعای جعل مطرح شود.