در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام در سال 88 ماده 148 اداره کا دارم امسال اجرا کردم تامین اجتماعی فیش را صادر سپس توسط کارفرما واریز و کارفرما فرم شماره 2 سازمان را امضا نموده و سابقه در ظیظتم ایجاد شد بعد اون تقاضای بازنشستگی دادم الان تامین اجتماعی سابقه رو از سیستم پاک کرده و میگه چون منجر به تعهدات بلند مدت میشه باید بفرستیم تهران مجوز بگیریم من باید چی کار کنم لطفا راهنمایی کنید.
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام نمیتواند حذف کند اما گفته پرسنل بیمه درست است زمانی که سوابق از طریق ماده ۱۴۸ایجاد میشود وباعث تعهد بلند مدت میشود بایستی کمیسیون سوابق که در مرکز میباشد تایید نماید اما مطمن باشید تایید میشود