در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (100 امتیاز)
با سلام

من بیمه هم زمان در دو شرکت دارم . البته در یکی چون ساعتی هستم تعداد روز کمتر مثلا" 10 روز در ماه بیمه رد می کند ( البته لازم به ذکر است که بیمه جزو مشاغل سخت وکار در تونل است ) ولی حق بیمه بالاست.
در دیگری بیمه 30 /31 روز رد میشود ولی حق بیمه پایه است
حال برای محاسبه تعداد روز و مبلغ حق بیمه و در نهایت پرداخت حقوق بازنشستگی آن بر مبنای کدامیک خواهد بود ؟
آیا این کار عاقلانه است یا خیر چراکه من بابت بیمه 31 روزه ماهیانه سیصد و ... هزار تومان پول پرداخت می کنم .
با تشکر
1 پاسخ
توسط (38,610 امتیاز)
مجموع پرداختی حق بیمه شما در 2 شرکت ، مبنای محاسبه حقوق بازنشستگی خواهد بود.