در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام. بیمه تامین اجتماعی هستم و30 سال سابقه کاری دارم و کارهای بازنشستگیم درمراحل اداری است. می دانید مستمری بازنشستگی بر اساس میانگین حقوق مشمول بیمه 24 ماه اخرمحاسبه می شود.تمامی دوره کاریم حقوقم مشمول سقف بیمه  بوده متاسفانه غیراز7ماه ار24 ماه اخرخدمتم که برایش ناشی ازبازرسی قید گردیده وحقوقم کمترازسقف مشمول بیمه درنظر گرفته شده حال انکه حقوق دریافتی  7 ماهه مربوطه اینجانب مشمول سقف بیمه می باشد وفیشهای حقوقم موید این مطلب است.( ازجمله کم شدن سقف7% بیمه سهم کارگر) برای احقاق حقم وتجدید نظردرمبلغ ناشی ازبازرسی چه کارباید بکنم؟چگونه پی گیری کنم؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با سلام

با طرح دادخواست در اداره کار و اخذ رای در خصوص حقوق واقعی و با مراجعه به شعبه این امکان برای تصحیح وجود دارد اما با توجه به بررسی بازنشستگی و تعهدات بلندمدت ایجادی برای تامین اجتماعی در صورت استنکاف و تبعیت از رای صادره با مراجعه به دیوان اصلاح 7ماه امکان پذیر بود و همچنین کارفرما مکلف به پرداخت تفاوت حداقل حقوق با حقوق واقعی میگردد