در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام من مدت 15 سال در نیروی انتظامی به عنوان درجه دار خدمت کردم وبه علت مشگلات پیش امده در سال 1379بنا به تقاضای شخصی خودم باز خرید شدم ومبلغ 3/5میلیون تومان بابت بازخریدی و 350هزارتومان بابت حق بیمه به من پرداخت کردند ودرحال حاضر 6سال سابقه بیمه تامیین اجتمایی دارم وسنم51سال می باشد ایا میشود سوابق بیمه قبلی را به این 6سال اضافه کرد با تقدیم احترام
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام خیر شما نمیتوانیدانتقال دهید چونکه مبلغ حق بیمه ان زمان را دریافت کرده اید