در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

یک سوال در مورد استخدام نیرو بصورت پروژه‌ای داشتم.

 اگر قصد داشته باشیم در شرکت یک نیرو رو بصورت پروژه‌ای (یا به عبارتی پورسانتی یا درصدی) به کار بگیریم چه نکاتی را باید مد نظر قرار داشته باشیم؟ منظورم در رابطه با بحث "بیمه" و همین طور "دارایی" هست. روال به کارگیری نیرو هم به این صورت خواهد بود که به ازای انجام هر بخش از پروژه‌ای که به شخص مورد نظر محول شده مبلغی را دریافت خواهد کرد و استخدام رسمی و تمام وقت نیست یا بهتر بگم نیرو اصلا استخدام نمیشه و صرفا بابت پروژه مشخصی که بهش محول شده حق الزحمه دریافت میکنه. حتی ممکن است این فرد در حال حاضر در محل دیگری مشغول به کار باشد و صرفا در بخش هایی آن هم بصورت پروژه‌ای با شرکت ما همکاری داشته باشد

 آیا صرفا اخذ یک رسید از نیروی مورد نظر کافی هست و قابل ارائه به دارایی خواهد بود یا نیاز هست نکات دیگری رو هم مد نظر قرار بدیم؟ آیا کارفرما بابت حق الزحمه ای که بدین شکل پرداخت میکنه ملزم به کسر مالیات هست یا بحث مالیات در این گونه پرداخت ها مربوط به شخص مقابل میشه؟ ممنون میشم در این رابطه بنده رو راهنمایی کنید که دقیقا چه مسائلی رو باید مد نظر قرار داد تا از نظر بیمه و دارایی بعدا مشکلی ایجاد نشه

با سپاس فراوان

(این سوال رو ابتدا در بخش دارایی مطرح کردم اما مدیران توصیه کردند که در این قسمت سوال رو مطرح کنم)
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
اگر رابطه شما باایشان رابطه کارگری وکارفرمایی نباشد،حق بیمه تعلق نمیگیرد.
ودرصورت پیمانکار بودن حق بیمه برعهده پیمانکار خواهد بود.