در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام.
بنده قبلا در یک شرکتی کارمیکردم ولی الان از شرکت بیرون اومدم و در جای دیگه ای کار میکنم که هنوز بیمه اینجا درست نشده و در شرف پرداخت هست ولی حدود 4 ماهی هست که برای بنده بیمه رد نمیشه. آیا در صورت پرداخت دوباره، بیمه از من آزمایشات پزشکی و سایر موارد مربوط به سلامت بندخ رو خواهد خواست?

که شنیدم دردسرهای فراوانی داره. قابل ذکر هست بنده 30 سالمه و 2 سال حق بیمه دارم.
باتشکر
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با سلام

در صورت داشتن بیمه و پرداخت حق بیمه اجباری توسط کارفرما نیازی به ازمایشات مجددنمیباشد و بعد از محیا شدن ارسال لیست کارفرما میتواند نام شما را در لیست بیمه به تامین اجتماعی ارسال نماید