در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
من برج 5 تصادف کردم وراننده مقصربودم پزشک قانونی 4.5 درصد دیه در نطر گرفت و پزشک معتمد بیمه گفت چون نقص عضو نبوده تعلق نمیگیره و همین 1درصد هم همینجوری دادم ایا من می توانم 4.5 درصد را بگیرم یا خیر؟
2 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
باسلام
ارزوی سلامتی برای شما دارم
ملاک رای قضات مستند پزشکی قانونی است .بله شما میتونید دیه جراحات و ارش تون رو دریافت کنید به همون میزان تایید شده پزشکی قانونیُ